FIREGUARD

Fireguard is in 2009 opgericht en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van passieve brandpreventie. De producten van Fireguard zijn dan ook allemaal brandwerende producten. Een onderdeel van het bedrijf is ook het kenniscentrum, met dit kenniscentrum zorgen ze er voor dat ze altijd in ontwikkeling blijven en up-to-date zijn van de laatste kennis. Hierdoor weten zei ook deskundig advies over de materialen te geven. Onze Woodfield vertegenwoordigers worden hierover ingelicht, zodat ook zij u van het beste advies kunnen voorzien.

PRODUCTEN VAN FIREGUARD

Bij Woodfield worden er verschillende producten van het merk Fireguard verkocht. Het merk Fireguard verkoopt een divers aanbod aan verschillende brandwerende producten. Bij Woodfield hebben wij ons voornamelijk gericht op die producten die interessant zijn voor de schilder en of stucadoor. Denk hierbij aan brandwerende coatings en kitten. Om u een greep uit ons assortiment te geven vindt u onderstaand een aantal van de best verkochte producten:

  • Fireguard Firecryl
  • Fireguard Hensoterm
  • Fireguard Hempacore
  • Mulcol multisealent A brandwerende acrylaatkit

FIREGUARD PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

De producten die bovenstaand genoemd zijn, is slecht een greep uit ons Fireguard assortimenten. Kom naar een van onze vestigingen om het gehele Fireguard assortiment te bekijken. Heeft u alvorens dat u naar de vestiging toe komt een vraag over het Fireguard assortiment? Neem dan contact met ons op. Daarnaast kunt u, wanneer u al precies weet welke producten u wilt bestellen, uw bestellingen mailen naar verkoop@woodfield.nl

Logo fireguard Woodfield

MEER WETEN OVER HET MERK FIREGUARD?