OWACHEM

Owachem is opgericht in 1985 en staat sinds dat moment voor u klaar. Waar ze zijn begonnen als importeur van het merk Owatrol, zijn ze zich later in de 90e eeuw gaan richten op de professionele schilder en doe-het-zelver. Inmiddels vallen er 2 merken onder Owachem: Owatrol en Linitop. De producten van Owachem staan bekend om de gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor worden de producten zowel door professionele schilders als door doe-het-zelvers gebruikt. Owachem heeft een breed gamma aan producten, zowel voor binnen als buitenshuis.

PRODUCTEN VAN OWACHEM BIJ WOODFIELD

U kunt bij Woodfield vestigingen terecht voor de verf producten van Owachem. Onze professionals in de vestiging staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Samen met u kijken zij naar de beste oplossing voor uw project. Zij kennen het brede gamma aan producten Owachem goed en kunnen daardoor het juiste advies aan u geven. De volgende producten van Owachem worden onder andere bij Woodfield verkocht:

  • Owatrol Rustol Olie
  • Owatrol Floetrol
  • Owatrol Dl olie
  • Owatrol Dz olie

Dit is een deel van het assortiment. Heeft u vragen over het gehele assortiment, neem dan contact met Woodfield op.

OWACHEM PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag producten van Owachem aanschaffen? Kom dan langs bij een van onze Woodfield vestigingen. Hier kunnen we informeren over alle producten en toepassingsmogelijkheden. Bent u al bekend met de producten van Owachem en weet u al precies welke producten u voor u klus nodig heeft? Dan kunt u ons ook mailen. Mail uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl.

Logo Owachem

MEER WETEN OVER HET MERK OWACHEM?