REMMERS

Het bedrijf Remmers is in 1949 opgericht in Duitsland en inmiddels uitgegroeid tot een onafhankelijk familiebedrijf. Remmers is een specialist in de productie van bouw chemische producten, houtverven lakken en industriële lakken. Het bedrijf telt ca 1500 hoogopgeleide werknemers, meer dan 400 probleemoplossende product systemen en een decennialange ervaring in onze sector. Wanneer het gaat om veilige en betrouwbare verfsystemen een competente expertise en een service op maat van de klant, dan is Remmers de absolute marktleider. Het bedrijf komt van oorsprong uit Duitsland maar inmiddels zijn in meer dan 30 landen in Europa te vinden.

ASSORTIMENT REMMERS

Remmers is een erg innovatief bedrijf, daarom blijven ze continu met nieuwe of verbeterde producten komen. Zo staan ze bijvoorbeeld bekend om de ondergronden voor damwandbeplating, damwand schilderen en plastisol. Maar ook om de producten die ze maken voor de timerindustrie, de meubellakken en de transparante glazuren. Het product gamma van Remmers gaat van een individuele product toepassingen tot het volledig ontwerp en realisatie van een bouwproject of een industriële lakstraat.

Bij Woodfield zijn onder anderen de volgende product systemen van Remmers te krijgen:

  • Damwandcoatings
  • Verfsystemen voor de timmerindustrie
  • Vloercoatings
  • Industriële lakken
  • Meubellakken en Beitsen
  • Gevelbetimmering

Bent u nieuwsgierig naar assortiment of heeft u een vraag? Kom dan langs bij een van onze vestigingen of neem contact op.

REMMERS KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u nieuwsgierig geworden naar de producten van Remmers? Denkt u er aan om wellicht eens een van de systemen te proberen? Of twijfelt u nog of de producten geschikt zijn voor uw klus? Dan bent u van harte welkom bij een van onze Woodfield vestigingen. De populairste producten van Remmers zijn uit voorraad verkrijgbaar in onze vestigingen in Uden en Eindhoven. Daar beschikken we over een smart assortiment van de diverse productlijnen die remmers aanbiedt welke we direct aan kunnen kleuren op een professioneel mengsysteem. Uiteraard zijn de producten van Remmers die we niet voorradig hebben op bestelling leverbaar. Kom voor meer informatie over de systemen van Remmers langs bij een van onze vestigingen of neem contact op.

 

Logo Remmers Woodfield

MEER WETEN OVER REMMERS?