3M TAPE

Naast het brede gamma aan Woodfield tape hebben wij ook tape van het merk 3M in ons assortiment staan. 3M is een Amerikaans bedrijf en heeft sinds 1958 een vestiging in Nederland en sinds 1963 een vestiging in België. In Nederland hebben zij inmiddels een hoofdkantoor en een tweetal fabrieken. Innovativiteit en het delen van informatie staat centraal bij 3M. Dit motiveren ze dan ook door samen met klanten in gesprek te gaan om tot klant en klare oplossingen te komen.

3M TAPE BIJ WOODFIELD

Het bedrijf 3M heeft een breed assortiment aan producten. Bij Woodfield verkopen wij onder andere de tape die 3M produceert. Daarnaast verkopen wij ook PBM en schuurmaterialen van het merk 3M. Deze zijn erg geschikt voor uw schilders en stucadoorsklus. Bij Woodfield kunt u, om wat voorbeelden te noemen, onder andere de volgende producten van 3M bij Woodfield aanschaffen.

  • 3M schuurrollen
  • 3M schuurpads
  • 3M masking tapes
  • 3M PBM

Dit is niet het gehele assortiment aan 3M producten bij Woodfield. Benieuwd naar het gehele assortiment? Kom dan een van onze vestigingen eens bezoeken.

3M PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u nieuwsgierig geworden naar de producten van 3M? Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen. Onze vertegenwoordigers kunnen u daar goed adviseren over het beste materiaal voor uw klus. Kent u de 3M producten al en weet u al precies welke producten u wilt bestellen? Dan is het ook mogelijk om uw bestelling via de mail te plaatsen. U kunt uw bestelling dan mailen naar verkoop@woodfield.nl.

Logo 3M Tape Woodfield

MEER WETEN OVER 3M?