MIRKA

Sinds 2021 verkopen wij ook producten van het merk Mirka. Mirka is merk gespecialiseerd in oppervlakteafwerking en biedt een breed scala aan schuuroplossingen aan. Hierbij kunt u denken aan onder andere machines, maar ook aan andere houtbewerkingsproducten. Voor meer informatie over de (niet machine) houtbewerkingsproducten klik hier.

Het bedrijf Mirka bestaat al tientallen jaren en ontwikkelt zelf haar eigen producten. Hierdoor zijn zij erg ervaren en ze hebben dan ook verschillende gepatenteerde producten uitgevonden. De producten van Mirka zijn van origine afkomstig uit Finland maar worden wereldwijd verkocht. Zo ook bij Woodfield.

MACHINES VAN MIRKA

Zoals gezegd biedt Mirka verschillende oppervlaktebewerkingsproducten aan. Hieronder vallen ook diverse machines die u goed kunt gebruiken bij uw klus. Onderstaand benoemen wij een aantal van de machines die bij Woodfield verkrijgbaar zijn:

  • Mirka Deos 353 CV
  • Mirka Deos 650 CV 125/150 mm
  • Mirka Deos 663 CV Delta

Voor andere producten die wij aanbieden van Mirka verwijzen we u naar de bijbehorende pagina onder kitten en houtbewerking Heeft u vragen over het gehele assortiment, dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Onze vertegenwoordigers beantwoorden met plezier uw vragen.

MIRKA PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u nieuwsgierig naar de machines van Mirka? Dan bent u bij Woodfield aan het juiste adres. Kom eens langs bij een van onze vestigingen, daar staan onze Woodfield professionals voor u klaar. Zij beantwoorden met plezier uw vragen over de machines. Ook weten zij u te adviseren over het beste product voor uw specifieke klus. Weet u al precies welke producten u nodig heeft? Dan kunt u uw bestelling ook telefonisch of via de mail plaatsen. Neem hiervoor contact op of mail uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl.

Woodfield logo Mirka

MEER WETEN OVER MIRKA?