MIRKA

Sinds 2021 verkopen wij ook producten van het merk Mirka. Mirka is merk gespecialiseerd in oppervlakteafwerking en biedt een breed scala aan schuuroplossingen aan. Hierbij kunt u denken aan onder andere houtbewerking, maar ook aan verschillende machines. Voor meer informatie over de machines klik hier.

Het bedrijf Mirka bestaat al tientallen jaren en ontwikkelt haar eigen producten. Hierdoor zijn zij erg ervaring en ze hebben dan ook verschillende gepatenteerde producten uitgevonden. De producten van Mirka zijn origine afkomstig uit Finland maar worden wereldwijd verkocht. Zo ook bij Woodfield.

PRODUCTEN VAN MIRKA

Zoals gezegd biedt Mirka diverse producten voor oppervlakteafwerking aan. Om u alvast een greep uit ons aanbod te geven, benoemen wij onderstaand een aantal houtbewerkingsproducten die wij verkopen van het merk. Wij bieden onder andere de volgende producten aan:

  • Mirka Abranet Ace schuurpapier
  • Mirka Scuff Spnge schuurpads

Voor machines die wij aanbieden van Mirka verwijzen we u naar de bijbehorende pagina onder machines en apparatuur. Heeft u vragen over het gehele assortiment, dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Onze vertegenwoordigers beantwoorden met plezier uw vragen.

MIRKA PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u op zoek naar de houtbewerkingsproducten van Mirka? Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen. Onze Woodfield professionals staan daar voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook weten zij u te adviseren over het beste product voor uw specifieke klus. Weet u al precies welke producten u nodig heeft? Dan kunt u uw bestelling ook telefonisch of via de mail plaatsen. Neem hiervoor contact op of mail uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl.

Woodfield logo Mirka

MEER WETEN OVER MIRKA?