FESTOOL

Woodfield is al jarenlang een trouwe Festool-dealer, omdat Festool al 90 jaar lang op innovatieve wijze mooie en kwalitatief goede producten levert voor professionele schilders en stucadoors. De elektrische gereedschappen maken het werk van vakmannen makkelijker: ze zorgen ervoor dat er sneller een perfect resultaat neergezet kan worden. Naast gereedschappen biedt Festool ook diverse houtbewerkingsproducten aan. Voor meer informatie over de houtbewerkingsproducten klik hier.

Doordat Woodfield al lang samenwerkt met Festool hebben wij veel kennis van de diverse producten en toepassingsmogelijkheden. De specialisten in onze vestigingen kunnen samen met u uitvinden welk product interessant is voor u. Door samen te kijken welk product het beste past bij jouw klus.

FESTOOL PRODUCTEN BIJ WOODFIELD

Bij Woodfield kunt u terecht voor verschillende gereedschappen van het merk Festool. In de onderstaande opsomming volgen een aantal voorbeelden van gereedschappen bij Woodfield:

  • Stofzuigers
  • Planex wandschuurmachine
  • Mixers
  • Deltaschuurmachine / roterende schuurmachine
  • Vlakschuurmachines

Naast de bovenstaande producten bieden wij nog een aantal andere Festool producten aan, zoals producten voor houtbewerking. Bent u benieuwd naar ons hele assortiment? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Wilt u direct voorzien worden van een gedegen advies op maat? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken. Neem dan contact met ons op.

FESTOOL FINANCINGPLUS

Woodfield is trots om als eerste in Nederland Festool FinancingPLUS by Grenke aan te mogen bieden. Festool FinancingPLUS is meer Festool zonder hoge start investering, maar met lage vaste maandelijkse termijnen. Overweegt u om hoogwaardig gereedschap aan te schaffen? Dan is Festool FinancingPLUS de uitkomst!

 

FESTOOL PRODUCTEN KOPEN

Weet u al precies welk elektrische gereedschap u wilt kopen van het merk Festool? Ook dan bent u van harte welkom bij Woodfield. U kunt direct bij een van onze vestigingen langs komen om uw product te kopen. Wilt u uw bestelling liever online plaatsen? Dat kan door een mail naar een mail te sturen naar verkoop@woodfield.nl.

Logo Festool Woodfield

NIEUWSCHIERIG GEWORDEN NAAR FESTOOL