FESTOOL

Woodfield is al jarenlang een trouwe Festool-dealer. Omdat Festool al 90 jaar lang op innovatieve wijze mooie en kwalitatief goede producten levert voor professionele schilders en stukadoors. Festool is onder andere specialist op het vakgebied houtbewerking, hierdoor weten ze diverse goede houtbewerkingsproducten aan te bieden. Naast houtbewerkingsproducten biedt Festool ook diverse andere machines en gereedschappen aan. Voor meer informatie over de machines en apparatuur klik hier.

Doordat Woodfield al lang samenwerkt met Festool hebben wij veel kennis van de diverse producten en toepassingsmogelijkheden. De specialisten in onze vestigingen kunnen samen met u uitvinden welk product interessant is voor u. Door samen te kijken welk product het beste past bij uw schilders of stukadoorsklus.

FESTOOL PRODUCTEN BIJ WOODFIELD

Bij Woodfield kunt u terecht voor verschillend schuurmateriaal van het merk Festool. In de onderstaande opsomming volgen een aantal voorbeelden van Festool schuurmateriaal bij Woodfield:

  • Schuurschijven
  • Schuurpapier (Festool Granat)

Naast de bovenstaande producten bieden wij nog een aantal andere Festool producten aan, zoals andere machines en apparatuur. Bent u benieuwd naar ons hele assortiment? Kom dan langs in een van onze vestingen (vestigingenpagina). Wilt u direct voorzien worden van een gedegen advies op maat? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken. Neem dan contact met ons op.

FESTOOL PRODUCTEN KOPEN

Weet u al precies welk schuurmateriaal u wilt kopen van het merk Festool? Ook dan bent u van harte welkom bij Woodfield. U kunt direct bij een van onze vestigingen langs komen om uw product te kopen. Wilt u uw bestelling liever online plaatsen? Dat kan door een mail naar een mail te sturen naar verkoop@woodfield.nl.

Logo Festool Woodfield

NIEUWSCHIERIG GEWORDEN NAAR FESTOOL?