WOODFIELD VERF

Woodfield heeft een zeer uitgebreide muurverflijn. Dit is ons eigen private label en staat bekend om zijn kwaliteit. Dit met passende prijzen zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Voor elke ondergrond bieden wij wel een verfoplossing. Onze specialisten in onze Woodfield vestigingen vertellen u er graag meer over.

ASSORTIMENT WOODFIELD VERF

Van ons eigen merk Woodfield verf bieden wij de volgende producten aan:

  • Woodfield Karaat ELF (schrobklasse 1)
  • Woodfield Karaat Premium Clean (zeer goed reinigbaar)
  • Woodfield Gold (matte muurverf)
  • Woodfield Spray latex (speciaal voor airless)
  • Woodfield Karaat Isolerende muurverf
  • Woodfield Acryl LF (Projecttex)

De verschillende soorten Woodfield verven en lakken zijn verkrijgbaar in elke lichte kleur waaronder alle RAL- en PMS-kleuren. Met behulp van onze eigen verfmengmachines, die in al onze vestigingen te vinden zijn, maken wij elke kleur van alle kleurenwaaiers.

WOODFIELD VERF KOPEN MET BIJPASSEND ADVIES

Wilt u specialistisch advies over welke verf u nodig heeft voor bepaalde ondergronden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag vrijblijvend van advies over Woodfield verf. Maar ook voor advies voor andere verven, lakken en beitsen voor ondergronden als trappen, vloeren, muren en kozijnen kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Weet u al precies welke verf u nodig heeft? Kom dan langs bij een van onze vestigingen om uw verf te kopen. Liever uw bestelling plaatsen via de mail of telefoon? Bekijk dan hier onze contactgegevens.

Logo Woodfield verf

WILT U MEER WETEN OVER WOODFIELD?