COSMAR

Cosmar is een Belgisch bedrijf die zich richt op producten die eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Waarom Woodfield graag de producten verkoopt? De producten zijn betrouwbaar en de kwaliteit is al jaren bewezen, niet alleen in Nederland maar ook in andere delen van Europa. Daarom hebben wij diverse stucmaterialen van het merk in het assortiment van Woodfield zitten.

PRODUCTEN VAN COSMAR BIJ WOODFIELD

Cosmar biedt producten voor verschillende doelgroepen aan. Bij Woodfield verkopen wij die producten van die gericht zijn op stucadoors. Onder andere de volgende stucmaterialen van hebben wij in ons assortiment:

  • Cosmar Metal Dec
  • Cosmar Pro-Wall
  • Cosmar Super Grip
  • Cosmar Multi

Dit zijn niet alle producten van die wij bij Woodfield aanbieden. Benieuwd naar het gehele assortiment? Kom dan eens lang bij een van onze Woodfield vestigingen.

COSMAR PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Wanneer u naar een van onze Woodfield vestigingen komt, dan staan onze professionals voor u klaar om vragen over de Cosmar producten te beantwoorden. Onze professionals weten u te adviseren over het beste stucmateriaal voor uw specifieke klus. Heeft u geen tijd om naar een van de vestigingen te komen, maar wel een vraag? Neem dan contact  met ons op.

Logo Cosmar stucmaterialen Woodfield

VOOR MEER INFORMATIE OVER COSMAR