GRACO

Woodfield werkt al jarenlang samen met het merk Graco, die verschillende soorten spuitapparatuur aanbieden. Zo kunt onder andere denken aan spuitapparatuur voor fijne afwerking maar ook voor spuitapparatuur geschikt voor coatings. Deze grote diversiteit aan spuitapparatuur zorgt er voor dat er voor elke klus wel een passend product is.

Naast de verkoop van spuitapparatuur kunt u bij Woodfield ook terecht voor de onderhoud van uw Graco apparatuur. De Woodfield vestiging in Schijndel beschikt namelijk over een werkplaats met ervaren service monteurs, deze weten precies hoe ze jouw apparatuur het beste kunnen onderhouden.

GRACO PRODUCTEN BIJ WOODFIELD

Wij bieden verschillende verfspuiten van het merk aan. Bij het verspuiten van decoratieve of industriële coatings zijn een constant doorstroomvolume, een juiste druk en topkwaliteit spuitpistool en spuittip onontbeerlijk voor een perfecte afwerking. De spuitapparatuur is bovendien snel, comfortabel en veilig. Wilt u weten welk Graco product het beste aansluit bij uw toepassing? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden van elk product!

GRACO VERFSPUIT KOPEN

Weet u al precies naar welk product u op zoek bent? Kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact op met een van onze vertegenwoordigers om uw bestelling te plaatsen. Uiteraard bent u ook welkom in onze vestigingen als u niet precies weet naar welk product u op zoek bent. Wij adviseren u met plezier over welk Graco product dat bij uw klussen past!

Logo Graco Woodfield

MEER WETEN OVER DE PRODUCTEN VAN GRACO?