AIRLESSCO

In het assortiment van Woodfield kunt u producten van het merk Airlessco vinden. Zij staan bekend om haar paint sprayers, line stripers en texture sprayers. Kortom: verfpompen.

Wanneer u op zoek bent naar een verfpomp, maar u geen tijd heeft om uzelf hierin te verdiepen, bent u van harte welkom bij Woodfield. Wij werken al jarenlang nauw samen met Airlessco en zijn op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen van dit merk. Hierdoor zijn wij in staat om u een gedegen advies op maat te geven over welk product het beste bij uw situatie past. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

AIRLESSCO PRODUCTEN BIJ WOODFIELD

Van het merk Airlessco bieden wij de volgende productgroepen aan:

  • Paint Sprayers
  • Texture Sprayers

Van elk van de bovenstaande productgroep bieden wij diverse verfpompen aan. De producten zijn onder te verdelen in residentieel, licht professioneel en professioneel. Samen met u bekijken wij graag welk product er het best bij uw klussen past. Kom langs in een van onze vestigingen om dit uit te vinden

AIRLESSCO PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u al bekend met de producten van Airlessco? En weet u al precies welk product u nodig heeft? Kom dan langs bij een van onze vestigingen om uw product te kopen. Plaatst u uw bestelling liever via de mail? Mail dan uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl.

Wist u dat onze Woodfield vestiging in Schijndel over een werkplaats beschikt waar ze onderhoud uitvoeren? U kunt ook bij onze professionele servicemonteurs terecht met uw Airlessco verfpomp!

Logo airlessco Woodfield

MEER WETEN OVER DE PRODUCTEN VAN AIRLESSCO?