PERFECTPRO

Wie een werkradio zoekt, komt al snel uit bij PerfectPro. In het brede assortiment van dit merk bij Woodfield vindt u altijd wel een werkradio die voldoet aan jouw wensen en eisen. Zo vind je bij Woodfield werkradio’s in verschillende maten, kleuren en vormen. Bovendien luistert u met een DAB-bouwradio ruisvrij naar uw favoriete radiozenders in digitale CD-kwaliteit. Met een bouwradio van PerfectPro is het nooit meer saai op de werkplaats.

PERFECTPRO BOUWRADIO'S BIJ WOODFIELD

Bij Woodfield bieden wij diverse werkradio’s van PerfectPro aan. Het kenmerk van deze bouwradio’s is dat u uw muziek kan streamen van uw smartphone via Bluetooth. Daarnaast kan je ook een aux-kabel aansluiten. Natuurlijk kunt u ook de radio aanzetten via een PerfectPro apparaat. Daarnaast zijn alle radio’s van dit merk bij Woodfield bestand tegen regen, stof, vuil en kunnen zij ook allemaal tegen een stootje; wel zo fijn tijdens uw schilders- of stucadoorsklus. De bouwradio’s werken op netstroom en batterijen.

PERFECTPRO PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u al benieuwd naar de bouwradio’s van PerfectPro? Kom dan gerust eens langs bij een van onze verkooppunten. Onze specialisten kunnen u hier alles vertellen over de verschillen in de bouwradio’s. Ze staan met plezier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u bij Woodfield terecht voor aanvullende PerfectPro-producten, zoals AUX kabels, verlengsnoeren en batterijen. Tot snel bij een van onze Woodfield vestigingen. Kijk op onze vestigingenpagina voor meer informatie over openingstijden en adresgegevens.

Logo PerfectPro Woodfield

MEER INFORMATIE OVER PERFECTPRO?