WOODFILL

Het product van Woodcap Woodfill is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam repareren van schade aan hout. Maar daarnaast kan het ook goed gebruikt worden voor andere ondergronden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan metaal, beton en steen. Woodfill kan zowel voor binnen en voor buiten gebruikt worden en is hierdoor erg divers te gebruiken.

WOODFILL BIJ WOODFIELD

Het Woodfill product is een hoogwaardige 2-componenten reparatie- en renovatiecompound op basis van gemodificeerd polyesterhars. Een set van Woodfill bestaat dus uit 2 componenten:

  • Metalen koker met het Woodfill product
  • En een verharder voor het product

Hierbij zit een speciaal Woodfill doseerapparaat die ervoor zorgt dat de 2 producten in juiste verhouding worden gedoseerd. U kunt bij Woodfield een set of de losse componenten verkrijgen. Daarnaast is het Woodfill product beschikbaar in de kleuren wit en beige.

WOODFILL KOPEN BIJ WOODFIELD

U kunt het bovengenoemde producten verkrijgen in de verschillende Woodfield vestigingen. Heeft u alvorens u naar een van de vestigingen komt een vraag over het Woodfill product? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen met plezier.

Woodfill Woodfield

MEER WETEN OVER HET WOODFILL PRODUCT?