SIA ABRASIVES

Bent u op zoek naar schuurmateriaal van topkwaliteit? Bekijk dan het assortiment van Sia bij Woodfield eens. Sia Abrasives is een wereldwijde aanbieder van schuurmiddelen en daarmee een van de grootste ter wereld. In 1875 zijn zij begonnen met het produceren van schuurmiddelen op hun locatie in Zwitserland. Hierdoor hebben zij al vele jaren ervaring met het ontwikkelen en produceren van schuurmateriaal. Innovativiteit en kwaliteit staan dan ook hoog bij hen in het vaandel.

ASSORTIMENT SIA PRODUCTEN

Doordat Sia al jarenlang bestaat bieden zij een uitgebreid assortiment aan schuurmiddelen aan. Hierdoor is er altijd schuurmateriaal dat past bij uw klus, of u nu een vakmens bent of een doe-het-zelver. Bij Woodfield bieden wij ook de producten van Sia aan. Een greep uit het assortiment producten die wij aanbieden bij Woodfield:

  • SIaFlex Schuurrollen
  • Siasponge 7983 Flex pads
  • Sia stroken (delta/rond/rechthoek)

Deze producten zijn niet ons gehele assortiment. Heeft u een vraag over een specifiek product van Sia en of wij deze aanbieden bij Woodfield? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over het gehele assortiment.

SIA SCHUURMATERIAAL KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u benieuwd geworden naar het schuurmateriaal van Sia? Kom dan eens langs bij een van onze Woodfield vestigingen. Weet u al precies welke producten van Sia u wilt bestellen? Dan kunt u ook een bestellen via de mail plaatsen. Dat doet u door uw bestelling te mailen naar verkoop@woodfield.nl. Weet u niet precies welk product geschikt is voor uw klus? Kom dan naar uw dichtstbijzijnde vestigen. Onze Woodfield specialisten staan daar voor u klaar om u te adviseren over het beste schuurmateriaal voor uw klus!

Logo SIa Woodfield

MEER WETEN OVER DE SCHUURMIDDELEN VAN SIA?