RENOVAID

Wij verkopen producten van het merk Renovaid. Renovaid is hét merk dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en applicatie van preventieve, curatieve en duurzame houtreparatie- en houtrenovatiesystemen voor het behoud en beheer van houtwerktoepassingen, kozijnen, timmerelementen en gevelelementen.

Renovaid is een toonaangevend merk dat schilders en stucadoors ondersteunt in het kostenbewust herstel en levensduur verlengend onderhoud van houtwerk in woningen, gebouwen en rondom.

PRODUCTEN VAN RENOVAID

Woodfield kan met de producten van Renovaid maatwerkoplossingen aanbieden. Onze specialisten kennen alle ins en outs van de producten en kunnen u hierdoor advies geven waarin begeleiding en applicatietechnieken naadloos aansluiten op de onderhoudseisen die door de markt gesteld worden.

De producten van Renovaid hebben alles te maken met houtbewerking. Denk bijvoorbeeld aan producten die hout herstellen, houtconstructies verstevigen, de voorbehandeling van hout en het egaliseren en plamuren van hout. Wilt u meer informatie over het assortiment aan Renovaid producten bij Woodfield? Neem dan contact met ons op.

Om u alvast een greep uit ons assortiment te geven, wij bieden onder andere de volgende producten aan:

  • Renocure Finish pu
  • Renoflex Oranje
  • Renofix Groen
  • Renofill Duo
  • Renofast
  • Renoquick
  • Renoflex Rood

RENOVAID PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u op zoek naar houtbewerkingsmaterialen? Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen om meer informatie en advies te krijgen over Renovaid producten. Bent u al bekend met de producten van het merk Renovaid? En weet u precies welk product u nodig heeft voor uw volgende klus? Dan kunt u uw bestelling ook telefonisch of via de mail plaatsen. Neem hiervoor contact op of mail uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl

Renovaid Woodfield

BENIEUWD NAAR RENOVAID?