WERKEN BIJ WOODFIELD

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om te werken bij Woodfield? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Op deze pagina vertellen we je meer over de verschillende vacatures bij Woodfield en wat het inhoudt om bij Woodfield te werken.

In 1974 is Woodfield opgericht en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met 9 vestigingen en 3 workwear shops. Bij Woodfield staat persoonlijk contact en specialistische kennis hoog in het vaandel en dit stralen onze professionals ook uit. Het geven van kennis en advies zit bij onze medewerkers ingebakken en dit doen ze met plezier. Daarnaast kijken wij bij elke klant precies wat bij de specifieke klant past en geven advies op maat. Voor onze klanten zetten wij graag een extra stapje extra en gaan wij op zoek naar een passende oplossing! Spreekt jou dit aan en kan jij jezelf hierin vinden? Lees dan snel verder over de mogelijkheden bij Woodfield.

Woodfield is de snelst schakelende groothandel, dit kunnen wij alleen door medewerkers die ervan houden om in oplossingen te denken en zelf ook snel kunnen schakelen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers de ruimte krijgen zich te ontplooien. Wij zijn een familiebedrijf en dat kan je merken, ook binnen ons team heerst een cultuur waarin persoonlijk aandacht belangrijk is. Ons team bestaat uit ondernemende en nieuwsgierige mensen die vooruit willen. Daar krijg je ook de ruimte voor bij Woodfield. Ben jij nieuwsgierig naar ons team? Bekijk het team hier.

Bij Woodfield vinden wij een CV niet belangrijk. Wat dan wel? Sterke communicatie, inzet en leergierigheid. Herken jij jezelf hierin en lijkt het je leuk om bij ons te werken? Bekijk dan onderstaande vacatures voor meer informatie en solliciteer.

ONZE VACATURES

Onderstaand vind jij het overzicht van onze huidige vacatures. Momenteel hebben wij twee vacatures openstaan, druk op de vacatures voor meer informatie.

Staat de geschikte vacature er voor jou niet tussen? Maar ben je wel geïnteresseerd in een baan bij Woodfield? Stuur dan een open sollicitatie naar joffra@woodfield.nl. Wanneer jij een goede match met Woodfield bent staan wij zeker ook open om te kijken naar andere mogelijkheden!

Sollicitatieformulier

  • Max. bestandsgrootte: 3 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BENIEUWD NAAR JOUW TOEKOMSTIGE COLLEGA'S?