KOOPMANS

Al bijna 135 jaar bestaat Koopmans Verf voor verf bereiden. Koopmans begon vanuit een ambachtelijke verfmaker en is uitgegroeid tot een vooraanstaand verfproducent. De fabriek van Koopmans wordt ook wel een van de modernste fabrieken van Europe genoemd en is gelegen te midden van Noord-Friesland. Tevens staat Koopmans bekend om zijn duurzaamheid. Er wordt namelijk geproduceerd op basis van windenergie, die opgewekt wordt door een windmolen op het terrein van de fabriek.

PRODUCTEN VAN KOOPMANS

Koopmans heeft een breed gamma aan producten. Daarvan biedt Woodfield verschillende verfproducten aan. De producten zijn erg makkelijk in gebruik en voornamelijk geschikt voor zaken buitenshuis. Een greep van het assortiment aan Koopmans producten bij Woodfield.

  • Koopmans Ecoleum
  • Koopmans Impra
  • Koopmans Perkoleum
  • Koopmans Monumentenbeits

Bovenstaande producten zijn een greep uit ons assortiment. Wij bieden ook nog diverse producten van Koopmans aan. Meer weten over het gehele assortiment? Neem contact met ons op.

KOOPMANS PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bent u benieuwd geworden naar de Koopmans producten? Dan bent u bij Woodfield aan het juiste adres. Kom gerust eens een van onze vestigingen bezoeken voor meer informatie over alle toepassingsmogelijkheden. Onze specialisten in de vestigingen adviseren u met plezier over alle mogelijkheden. Bent u al bekend met onze Koopmans producten en weet u al precies wat uw wilt bestellen? Dan kunt u uw bestelling ook via de mail plaatsen. Mail uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl.

Logo Koopmans

MEER WETEN OVER KOOPMANS?