KNAUF

Het bedrijf is in 1932 door de gebroeders Knauf opgericht en introduceerde in 1965 als eerste mengklare gipspleisters in Nederland. In 1974 kregen ze een Nederlands B.V. Sinds dat moment hebben zij zich snel ontwikkeld en nu bieden ze een volledig assortiment aan materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie en innovatie afbouwsystemen. Waar ze voor staan: ‘’creating room for living’’. Ze vinden het uiterst belangrijk dat iedereen de ideale omgeving heeft om in te wonen, te werken of te verblijven. Dit is hun visie en daar zijn de producten ook op afgestemd.

KNAUF PRODUCTEN BIJ WOODFIELD

Woodfield verkoopt verschillende stucmaterialen van Knauf. Bent u nieuwsgierig naar het assortiment van bij Woodfield? Kom dan eens naar een van onze vestigingen, in onze vestigingen vindt u een breed assortiment aan producten. Om u al vast een voorproefje te geven, dit zijn de 4 meest verkochte producten van Knauf bij Woodfield:

  • Knauf Mp75
  • Knauf Roodband
  • Knauf Snelband
  • Knauf Geelband

KOOP KNAUF PRODUCTEN BIJ WOODFIELD

Bent u benieuwd geworden naar het assortiment stucmaterialen van Knauf? In onze vestigingen staan onze Woodfield professionals  voor u klaar om uw vragen over het assortiment te beantwoorden. Zij adviseren u over het juiste materiaal voor uw klus. Weet u al precies welke producten u wilt bestellen? Dan kunt u uw bestellen ook plaatsen via de mail. Mail uw bestelling naar verkoop@woodfield.nl.

Logo Knauf stucmaterialen Woodfield

MEER WETEN OVER KNAUF?