BAUTEC

Bautec is een bedrijf dat zich richt op het produceren van hoogwaardige producten voor de bouw. Ze kenmerken zich doordat ze voortdurend op zoek zijn naar innovatieve producten. Waarbij ze het erg belangrijk vinden dat de producten er voor zorgen dat u uw klus kunt afronden met een efficiënter en beter resultaat.

PRODUCTEN VAN BAUTEC

Allen producten van Bautec zijn bij Woodfield verkrijgbaar. Daarbij staan de producten bekend om de hechting die ze op bepaalde ondergronden garanderen. Om 2 voorbeelden te noemen:

  • De roze grondering: de Bautec Beton-prim, een betontakt die roze van kleur is en hechting op verschillende ondergronden creëert.
  • De gele grondering: de Bautec Stuc-prim, die zuiging opheft bij sterk zuigende ondergronden.

Dit zijn een tweetal voorbeelden van Bautec producten bij Woodfield. Dit is echter niet het gehele assortiment. Het gehele assortiment kunt u vinden in een van onze Woodfield vestigingen.

BAUTEC PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Heeft u advies nodig over de stucmaterialen van Bautec? Kom dan eens langs in een van onze Woodfield vestigingen. Onze specialisten in de vestigingen weten u goed te adviseren over het juiste product voor uw specifieke klus. Heeft u geen vragen en weet u al precies welke producten van u wilt bestellen? Dan kunt u uw bestelling ook mailen naar verkoop@woodfield.nl.

Logo Bautec stucmaterialen Woodfield

MEER WETEN OVER BAUTEC?