LARIUS

Al jarenlang verkopen wij producten van het Larius Paint Spray Equipment programma. Dit programma bevat onder andere elektrisch aangedreven pompen voor spuit-, schilders- en stucadoorsbedrijven. De apparatuur is geschikt voor toepassingen in de industrie en bouw. De elektrische apparaten zijn onderverdeeld in elektrische membraan- en pistonpompen. Deze pompen zijn specifiek geschikt voor uiteenlopende coatings zoals oplosmiddelhoudende en watergedragen coatings, beitsen, lakken, primers, latex en dunpleisers.

LARIUS SPRAY EQUIPMENT BIJ WOODFIELD

Wij bieden diverse producten van Larius aan. Voorbeelden bij Woodfield zijn verfspuiten in de vorm van trolleys en line stripers. Wij bieden veel verschillende soorten paint sprayers aan. Denk bijvoorbeeld aan airless sprayers of line stripers. Voor elke klus bieden wij een passende verfspuit. Kom gerust langs bij een van onze verkooppunten voor advies op basis van uw wensen en behoeften. Neem dan contact met ons op.

Daarnaast hebben wij bij Woodfield Eindhoven een speciale demoruimte waar u zelf kunt proberen wat u van de verschillende mogelijkheden vindt. Tevens voeren wij bij in onze vestiging in Eindhoven ook reparaties aan Larius producten uit. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

LARIUS PRODUCTEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Wilt u een product van Larius aanschaffen? Kom dan eens langs bij Woodfield. Wij bieden diverse soorten verfspuiten aan die speciaal zijn ontwikkeld voor schilders en stucadoors. De specialisten in onze winkels hebben allemaal ervaring met de paint sprayers. Doordat zij hier zelf veelvuldig mee gewerkt hebben, kunnen zij u voorzien van een gedegen advies. Wilt u advies over de producten? Kom dan langs bij een van onze vestigingen.

Logo Larius Woodfield

MEER WETEN OVER LARIUS