BRUSH MATE

Brush Mate heeft opbergsystemen voor kwasten ontworpen. De opberg systemen van Brush Mate zorgen ervoor dat de kwasten na het schilderen klaar staan voor de volgende klus. De Brush Mate houdt uw kwasten soepel en zacht, terwijl u ze na het schilderen enkel hoeft uit te strijken in de Brush Mate hoeft te hangen. De verdamping van de Brush Mate vloeistof zorgt ervoor dat de kwasten dagen, weken en zelfs maanden klaar blijven voor de volgende klus.

BRUSH MATE BIJ WOODFIELD

Woodfield is importeur van Brush Mate opbergsystemen en bijbehorende producten. Bij Woodfield zijn 2 verschillende Brush Mater opbergsystemen verkrijgbaar:

  • Brush Mate Trade 4, deze is geschikt voor 4 kwasten
  • Brush Mate Trade 20, deze is geschikt voor 20 kwasten

Daarnaast moet de vloeistof die ervoor zorgt dat de kwasten goed blijven, vervangen worden wanneer deze op is. Ook voor deze vloeistof kunt u terecht bij onze Woodfield vestigingen.

BRUSH MATE OPBERGSYSTEMEN KOPEN BIJ WOODFIELD

Bij onze vestigingen kunt u terecht voor de 2 opbergsystemen en de vloeistof van Brush Mate. Daarnaast kunt u ook via de mail een bestelling plaatsen als u al precies weet wat u moet hebben. U kunt dan uw bestelling mailen naar verkoop@woodfield.nl. Heeft u een vraag over de producten van Brush Mate? Neem dan contact met ons op.

BrushMate Woodfield

EXTRA INFORMATIE OVER BRUSH MATE?